Velja mnenje, da slepo črevo pri človeku nima pomembnejše funkcije. Dr.Grigorij Grabovoj v knjigi Vstajenje in večno življenje-od sedaj naša realnost, odkriva resnice, ki jih do sedaj nismo vedeli. V tej knjigi govori o bistvu človeka, njegovem telesu in zelo pomembni nalogi, ki jo ima človek, to je dvig stanja zavesti. Dvig ravni zavesti je najbolj pomembna naloga v življenju človeka.

Človekovo telo je materialni del duše. In z razvijanjem zavesti in duha človek postaja jasnoviden in spoznava svoje telo, organe v medsebojni povezanosti. Organi so povezani med seboj v sisteme organov in sistemi organov v celoten organizem. Ko je vse v skladu in harmoniji je človek zdrav in srečen.

Jasnovidenje in visoka raven zavesti

V naši duši so vsa znanja. Naše telo je sposobno se samo ozdraveti, po zaslugi duše. Ko mi spoznamo svoje telo na nov način, ko opazimo njegovo inteligenco in sposobnost samoregeneracije je potrebno dati z zavestjo in duhom impuls in duša se odzove, organizem se obnovi. Dr.Grabovoj pravi, da so znanja duše nam na razpolago z jasnovidenjem. Ko mi spoznavamo njegovo učenje se nam razvija jasnovidenje, ker dobivamo globlji vpogled v dušo, v samo telo. Jasnovidenje primerja z Kozmično mrežo Internet, kjer se lahko dobi vsak odgovor, tudi to kako se ozdraveti in da je tam velika globina. In ko mi svojo dušo vprašamo za informacijo, kar nas zanima, se informacija pojavi v statusu tistega, ki postavlja vprašanje, v vidu neposrednega znanja. In ko človek še ni povsem zavesten njene prisotnosti, ona že upravlja z njegovim obnašanjem. Da bi človek lahko ozavestil informacijo, ki mu jo kot odgovor daje duša, potrebuje visoko raven zavesti. In to je ta cilj, ki je pred človekom.

Funkcija slepega črevesja

Dr.Grabovoj piše, da sodobna znanost še danes ne pozna kaj je to slepo črevo in kakšen je njegov namen. A s pomočjo jasnovidenja se lahko spozna vse o slepem črevesju. In izpostavi se, da je to zelo pomemben organ, ki ima nekoliko funkcij. Ena od njih je sledeča. Slepo črevo odraža projekcijo leve polovice možganov na desno skozi imunski sistem organizma. In ena od vlog slepega črevesja je držanje v ravnotežju teh sistemov. Ko se slepo črevo odstrani, je oslabljena funkcija reprodukcije imunskega sistema. V tem primeru se imunski sistem zaradi reprodukcije odraža znotraj leve in desne hemisfere, kar obremeni možgane in pripelje do povečanja pritiska znotraj lobanje in do drugih neželjenih posledic. Na ta način se nam slepo črevo prikaže v povsem drugi luči. In še več od tega, mi ga sedaj prvič odkrivamo. Kaj vse se lahko reče tudi o drugih organih, o hipofizi na primer!

Nova medicina prihodnosti

V osnovi nove medicine leži praksa oživljenja. Prav ta praksa določa načela nove medicine in predvsem načela popolne obnove, rekonstrukcije materije. In ta nova medicina je že sprejela rešitev svoje osnovne naloge, a ta naloga je – neumiranje živih.

Obnavljanje organov in celega organizma

O številčnih nizih sem že veliko pisala, oni vzpostavljajo normo organa ali organizma ali bilo katere situacije. Dr.Grabovoj pravi, da je naše telo kot orkester, ki igra prelepo glasbo. In če obstaja nek instrument, ki ni v harmoniji, kar je na primer nek organ, moramo mi, kot dirigent s svojo palico, vzpostaviti harmonijo in organizem je zdrav. S koncentracijo na številčni niz se normira oz. vzpostavi zdravje.

Obnavljanje prebavnega sistema in slepega črevesja

Da bi obnovili slepo črevo, je dobro, da naredimo koncentracijo na vse organe prebavnega sistema. In na slepo črevo. Kako začnemo s koncentracijo, posebej če nismo vajeni tehnik po učenju Grabovoja?

Najprej se v mislih povežemo s Stvarnikom. Ker mi smo sestavljeni iz duše, duha, zavesti. Duša je ta, ki ima vsa znanj, vse rešitve, v njej je vse večno in v normi. Duh prenaša informacije v zavest, ta jih uresniči v fizični realnosti. In ko mi gledamo v številčne nize, si predstavljamo v srebrno beli barvi, ki je svetloba večnosti. In naša duša je povezana s Stvarnikom. On nas vidi in sliši. In njemu ni problem nekaj obnoviti. Zato moramo delovati tako kot deluje On. On pa gleda na vse ljudi kot na svoje otroke, z ljubeznijo. Njega vidimo kot prijatelja. Zato vedno najprej rečemo makrorešitev vseh. Potem se povežemo z njim v mislih in občutenju, to je svetotajen trenutek vsakega posameznika in potem postavimo svoj cilj, nato se z duhom in zavestjo koncentriramo na številčni niz in vidimo cilj, torej, zdrav organ svoj ali tistega, za katerega upravljamo.

Tehnologija prebavni sistem

Stopimo v točko svoje moči: 71381921 3 krat ponovimo. Pred seboj vidimo belo sfero, pred prsmi, 1 meter premera. To je prostor upravljanja.

Rečemo: povežem svoj duh s Stvarnikom Duhom, svojo dušo s Stvarnikovo Dušo in svojo zavest s Stvarnikovo Zavestjo.

Upravljam za makro rešitev vseh. Vsi so zdravi, vsi imajo zdrav prebavni sistem.

Cilj: Želim, da se meni (npr.ali mojemu otroku) obnovi prebavni sistem, slepo črevo.

Po koncu koncentracij na številčne nize rečemo: norma je legla na vse parametre relanosti in nas popolnoma zaščitila, fiksiram rezultat: 741 741 741 889…8. Hvala Stvarnik in hvala Grigorij Grabovoj.

Sistem organov za prebavo: 541 928 741 588

 1. Žrelo: 519 987 319 427
 2. Požiralnik 598 381 698 711
 3. Želodec 898 898 478 213
 4. Mesto, kjer želodec prehaja v dvanajsternik 598 513 998 719
 5. Prehodna točka iz dvanajstnika v tanko črevo 214 511 819 311
 6. Tanko črevo 548 714 318 215
 7. Padajoče debelo črevo 248 389 428 999
 8. Sigmoidno debelo črevo 319 812 519 427
 9. Čmarno črevo 598 714 898 314
 10. Slepič 529 317 899 228
 11. Ileum 394 897 594 377
 12. Slepo črevo 519 489 319 788
 13. Naraščajoče debelo črevo 599 213 988 713
 14. Dvanajstnik 589 609 488 914

Kako uporabimo koncentracijo na številčne nize?

 1. Beremo številčne nize, ki odgovarjajo materiji, ki jo je treba vzpotaviti.
 2. Miselno izgovarjate.
 3. Opazovati sliko in miselno izgovarjati
 4. Zamisliti si, da se nahajte med številčnimi nizi, ki obnvalja materiji in jo izgrajuje, da so velika števila, svetloba prihaja od števil k vam.
 5. Zamislite si, da na števila gledate iz višine.
 6. Zamišljate številčni niz v oblasti, katero vzpostavljate, obnavljate.
 7. Zamišljate številčni niz med sliko in odrazom števila, kot v ogledalu. To so različni pristopi uporabite tistega, ki vam je najbolj všeč. Dr.Grigorij Grabovoj večkrat reče, delajte to, kar vam je všeč.

Koliko časa se je potrebno koncentrirati za rezultat?

Jaz osebno, ko rešujem neko nalogo, se koncentriram, oz.ponavljam številčne nize vsaj uro, dve. Lahko večkrat na dan po npr.20 minut. Vztrajajte do rezultata. Bodite mirni in vse boste dosegli.

V glavnem ni dovolj, da samo preberemo in mislimo, da smo vse rešili. To bomo sposobni, ko bomo postali v tem mojstri. To pride s časom. Gremo proti stanju zavesti, ko bomo samo pomislili in se bo organ obnovil. Do takrat je potrebno delo, delo, delo.

Trudite se, da boste v duhu, da čutite svoje telo, to je vaša duša. Opazilli boste, da postajate bolj v svetlobi večnosti, bolj spokojni v duši. Prav ta spokojnost, ki se naseli v človeku je Kraljestvo Božje, to je stanje, kjer človek postane stvarnik, zaupa, da je mogoče vse obnoviti. Po zaslugi dr.Grabovoja imamo sedaj res to možnost. Kako smo mu lahko hvaležni. 🙂