Vemo, da je ravnovesje čaker ključ do zdravja. Čakre držimo v ravnovesju sami, s pozitivnim odnosom do življenja, samega sebe in okolice. Čakre so v bistvu naš značaj, način čutenja in mišljenja. Najbolj skrb vzbujajoče pa je dejstvo, da imamo okrog sebe veliko nevidnih motilcev, ki nam povzročijo, različne bolezni in napetosti. Za kar nismo ljudje sami krivi. Sedaj prihaja nekaj še močnejšega, ki nam bo rušilo ravnovesje. To je 5G tehnologija. Kaj je to in kako se zaščitimo?

Čakre kot energija v telesu

Človek je v osnovi svetloba. Svetloba je elektromagnetno valovanje različnih valovnih frekvenc. Ravnovesje čaker ustvarja obliko torus. Kar je naša aura. Torus imajo vse oblike življenja. Od najnižje, rdeče čakre, do najvišje vijolične sedme čakre. Le da mi te svetlobe s prostim očesom ne vidimo. To lahko vidimo, ko slikamo auro. Tudi wi-fi sevanja in mobiteli imajo elektromagnetno valovanje različnih valovnih frekvenc.

Kakšna je razlika med naravno svetlobo čaker in svetlobo, ki jo oddajajo elektro naprave?

Edina razlika med temi sevanji, ki ga imamo ljudje, narava, sonce, rastline, živali in med umetno inteligenco kot so mobiteli, elektro naprave, wi-fi oddajniki, 5G tehnologija je v tem, da vse kar je od narave ima svoj naravni bioritem valovanja teh frekvenc. Umetna valovanja IT pa motijo to naravno valovanje.

Ravno zaradi tega opozarjajo na škodljivost nove prihajajoče 5G tehnologije. Kot se v telesu čakre dopolnjujejo in izmenjujejo energijo, tako se v telesu ruši harmonija zaradi umetnih valovanj, kot je wi-fi sevanje. Zato strokovnjaki opozarjajo, da naj pazimo, da se predolgo ne pogovarjamo po telefonu, da ga ne držimo na področju srca ali v žepu, ker lahko motijo hormonski sistem v našem telesu. V bistvu motijo naravno valovanje svetlobe čaker.

Kakšni so simptomi 5G tehnologije na čakre?

Po poročanjih izkušenj prebivalcev iz Švice, ko so vključili 5 G tehnologijo so se pokazali naslednji simptomi pri popolnoma zdravih ljudeh:

 • ponoči niso mogli spati
 • bolečina v zadnjem predelu glave
 • tiščanje v prsih
 • občutek napetosti
 • tinitus, šumenje v ušesih

To je znak, da ljudje reagiramo na wi-fi, ki je motilec naše svetlobe, ki jo oddajajo čakre. Ker smo imeli do sedaj tehnologijo na katero smo se že navadili, bo z novo tehnologijo 5G, ki je veliko močnejša, prišlo do večje rušitve naše svetlobe in tako tudi do različnih bolezni, ki pa jih ne bo nihče povezoval s to tehnologijo.

Kako se lahko zaščitimo pred temi sevanji?

 1. Orgoniti (piramide, nakit)
 2. Polarizatorji svetlobe (aparat, ki popravlja življenjsko svetlobo)
 3. Poiskati točke v naravi brez wi-fi in hoja z bosimi nogami po zemlji.

To bo zelo težko, ker bomo neprenehoma izpostavljeni tem valovom visokih frekvenc. Kot bi bili v mikrovalovki.

Lahko si pomagamo sami, kolikor poznamo alternativne rešitve. Za nevtralizacijo bivalne okolice pri nas uporabljamo generator življenjske harmonične energije, ki podpira delovanje čaker, nevtralizira neharmonične energije in našo svetlobo usmerja na naravni ritem. Je neke vrste polarizator teh energij.

1. Kaj so orgoniti?

Orgoniti so v bistvu generatorji svetlobe, ki podpira življenje. In neharmonične frekvence nevtralizira. Zakaj delajo? Orgoniti izhajajo iz besede OR, ki pomeni orgonsko življenjsko energijo, ki daje življenje. To energijo je raziskoval v prejšnjem stoletju dr.Wilchelm Reich in ugotovil, da je to energija, ki je najbolj podobna spolni energiji. Mogoče jo je ustvariti z orgoniti. Orgoniti so naprave, ki so izdelane iz organskega in anorganskega materiala, imajo posebno obliko. To pomeni iz organske smole in kovine. Organski material zbira to energijo iz okolice, kovina jo odbija in skozi to medsebojno delovanje se zbira in oddaja or energija. Ker pa v okolici obstaja tudi DOR- death orgone energy (to so vse naprave, ki rušijo življenjsko energijo, wi-fi, 5G, mobiteli, prepiri ljudi, vse kar moti ravnovesje čaker), je potrebno to energijo, ki je neharmonična skozi orgonit transformirati. Transformira se zaradi kristalov, ki so vgrajeni v orgonitu. Kristal kamene strele je v bistvu tisti, ki spreminja negativno energijo v pozitivno, ki podpira življenje.

Kako deluje kristal kamene strele?

Kristali kamene strele imajo strukturo, obliko šestkotnikov in so v kemični osnovi Silicij. Silicij je tudi osnova čipov v računalnikih. Silicij ustvarja piezoelektrični efekt.

Kaj je piezoelektrični efekt?

Piezoelektričnost se nanaša na interno polarizacijo dielektričnih materialov za majhne spremembe v obremenitvi in obratno. Material ima lastnosti piezoelektričnosti, če je njegova kristalna simetrija inherentno asimetrična oziroma nima inverzijskega centra. Obstajajo različni polimeri, pri katerih je lahko piezo-električnost inducirana z zunanjim električnim poljem, ki permanentno formira električna bipola v materialu. Vir: wikipedija

Piezoelektrični pretvorniki: Pretvorba električnih impulzov v mehanske vibracije in pretvorba vrnjenih mehanskih vibracij nazaj v električno energijo je osnova za ultrazvočno testiranje. Aktivni element je srce pretvornika, saj pretvarja energijo”

” Stisnite nekatere kristale (na primer kremen ali silicij) in skozi njih boste lahko pretočili elektriko”. Chris Woodford

Poenostavljeno povedano skozi ta efekt se spreminja elektriko v mehansko energijo, v zvok.

 Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Piezoelectricity

Orgonite lahko naročite v naši trgovini. Večje orgonitne piramide izdelujemo po naročilu. Manjše imamo na zalogi. Poglejte tukaj.

2. Polarizatorji življenjske svetlobe

Naslednja stvar, ki lahko pomaga pri obnavljanju svetlobe in tako tudi ravnovesja čaker in zdravja je aparat polarizirane svetlobe. To so svetilke z naravno polarizirano svetlobo (kot jo oddaja sonce) s šibko intenzivnostjo, brez škodljivih valovanj. V bistvu imajo spekter, ki vsebuje enake valovne dolžine kot jih ima naše telo. Vse čakre in tudi IR svetlobno valovanje, to je še nižje od rdeče barve, na teh valovanjih vibrirajo naše celice. Torej deluje na celičnem nivoju.

Kako deluje svetilka polarizirane svetlobe in zakaj?

Svetilka, ko jo usmerimo na določeno področje telesa daje impulz polarizacije, kot pri glasbilu, ko je razglašeno, mu z glasbenimi vilicami, damo začetni ton, da ga uglasimo nazaj na naravno frekvenco. Mu vzpostavimo ravnovesje čaker.

Ali pride svetloba skozi kožo v telo?

Pomislite, da ste z vidika čaker elektromagnetno valovanje svetlobe. In preko tega valovanja absorbirate vse čemur ste izpostavljeni. Mi smo ves čas pod vplivom elektro naprav, ki motijo naravni bioritem. Zato je tudi veliko nepojasnjenih bolezni. Delujejo različno na ljudi, to je odvisno od tega, kje imamo najbolj šibko področje.

Svetloba se preko valovanja prenese v telo. Če želimo delovati na notranje organe, svetimo čakre, ki so kot vhodna vrata, da pride energija v telo in vzpostavi ravnovesje.

Impulz, ki je potreben za enkratno učinkovito delovanje je od 4 do 8 minut. In ponavadi je dovolj samo enkrat na dan, le v primeru ko zbolimo je dobro da si damo ta impulz polarizirane svetlobe 2 do 3 krat na dan.

Ali resnično deluje?

Svetilko sedaj uporabljam 3.leto in je ne dam za nič na svetu. 🙂 Kaj sem popravila z njo?

 • Ko me je bolela glava sem si jo obsvetila samo enkrat za 6 minut in bolečina je izginila.
 • Zobobol, je izginil po 3 svetenjih
 • Alergija pri hčerki, je izginila 4.dan (svetila sem 4 minute, 2 krat na dan)
 • Gnojna rana pri prijateljici po operaciji, se ni hotela celiti. v 4-ih dneh se je rana zacelila.
 • Pri dečku, ki je padel s skiroja, si poškodoval ustnice, zob in imel otečen obraz ( 5.dan je vse izginilo, otekline ni bilo več, hrastica je bila še čisto malo vidna, zob ni bil črn)
 • Bolečina v prsih, izginila po 2 svetenjih
 • Bolečina v trebuhu, izginila v 2 svetenjih
 • Bolečina v kolenu, izginila po 1 svetenju
 • Bolečina v križu, spodnji del: to je malo težji problem. Ko obsvetim bolečina preneha, vendar se zopet pojavi. Za te bolečine je potrebno vztajati vsaj 30 dni, 3 krat na dan.

Ne želim govoriti o tem, da je to čudežna zadeva, da boste vse pozdravili. Ne, je pa učinkovita naravna samopomoč, pri različnih težavah. Najbolj mi je všeč, da lahko pomagam svojim malim nečakom, ko pridejo viroze, jih obsvetim na timus in v treh dneh vročina in viroza izgine, včasih še prej. Zato jim ni potrebno jemati antibiotikov. Buške, ki nastanejo pri padcih, izginejo v 3 dneh.

Svetilko lahko naročite pri nas. Za učinek ni treba verjeti, tako ko je to pri različnih duhovnih tehnikah. Deluje tudi pri tistih, ki ne verjamejo v alternativo. Ker deluje na eterično telo, ki je najbolj povezano s fizičnim telesom.

Ne bo učinka, le v primeru, ko je vzrok težave, nastal na podlagi karmičnih vezi, v kavzalnem telesu. Ker so ta telesa nad eteričnim in je potrebno prej najti vzrok bolezni ali težave.

Tisti, ki si želite takšne samopomoči, me lahko kontaktirate in vam vse razložim. Zraven dobite tudi terapevtski vodnik.

Ali obstaja kaj podobnega že na trgu?

Da, obstaja. To je medicinski aparat Bioptron, ki ga izdeluje Švicarsko podjetje Zepter. Ta aparat stane 1250 eur + 700 eur za 3 barvne filtre, skupaj je 2000 eur.

Naša Biofoton svetilka, ima povsem enako svetlobo, ni pa registrirana kot medicinski aparat. Ima cerfitikat, da je izdelana po evropskih standardih in je popolnoma varna. Cena je 350 eur; svetilka + 3 filtri, namizno stojalo, terapevtski vodnik, 1 leto garancije. Trgovina

3. Ozemljitev

Tako kot moramo doma ozemljiti elektriko, je dobro, da se mi sami ozemljimo. Hoja z bosimi nogami po zemlji, je zelo zdrava za naš organizem. Ali pa namakanje nog v vodi, reki, jezeru. Problem je v tem, da so tudi naša obuvala umetna, guma in plastika, ne prevajajo te zemeljske energije, zato nam jo kronično primanjkuje. Poletja izkoristimo, da smo čim več bosi. Preko nog dobimo v svoje telo veliko Zemeljske energije, ki podpira biokemične procese v telesu.

Ostanite zdravi in v ravnovesju!

Podatki so informativne narave, izjave o učinkih so napisane iz osebnih izkušenj in izkušenj prijateljev in kupcev. Še vedno morate v primeru bolezni poiskati zdravniško pomoč.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja