Biofotonika

Veja biofizike, ki proučuje življenjsko svetlobo. 

V tujini se uporablja ta tehnologija za učinkovito in naravno zdravljenje.

Biofotoni, delci življenjske svetlobe, pod mikroskopom.

  • življenjska svetloba je ključ komunikacije v celici,
  • odgovorna za zdravje, harmonijo in odlično počutje.
  • deluje z zakoni Stvarnika in izhaja iz duše.

Polarizirana svetloba Biofoton

Družinski bioterapevt 

Aktivira mehanizem naravnega samoobnavljanja celice. Naravna, hitra, učinkovita samopomoč za vso družino. 

Biofoton svetilka s polarizirano svetobo

Težave odpravite sami

za kakšne težave jo uporabljamo in kako?

Natančen opis delovanja

Cena kompleta biofoton


  • biofoton aparat polarizirane svetlobe
  • 3 barvni filtri za čakre
  • namizno stojalo
  • časovnik, 1 leto garancije

Znanost biofotonike

Biofoton življenjska svetloba izvira iz celice. Vsaka težava telesa se najprej obnovi v izviru – tej svetlobi. Svetilka polarizirane svetlobe pošlje naravni svetlobni val skozi kožo v telo. Celica dobi začetni takt, da se zgodi samozdravljenje zelo hitro. To je prelomni trenutek, ko človek v praksi, hitrega samoobnavljanja, zaščite, energije v normi, uporablja to, kar biofotonika dokazuje v znanosti. 

VODILNI PRIPOMOČEK V TEJ VRSTI ZDRAVLJENJA JE BIOPTRON – ki je MEDICINSKI PRIPOMOČEK za zdravljenje. 

NAŠ BIOFOTON PRIPOMOČEK ima povsem enako svetlobo, vendar ni registriran kot medicinski pripomoček. Ne zdravi, le aktivira naravno prisoten mehanizem samoobnavljanja telesa. 

Izdelan je v Nemčiji, po vseh zakonskih normativih varnosti.  

Lahko imate svojo svetlobno terapijo doma in jo uporabite takrat, ko jo potrebujete za vse vrste težav in za vse družinske člane! 

pogosta vprašanja

je primerna za dojenčke

Seveda. To je najbolj naravna svetloba, z nizko energijo, brez škodljivih valov svetlobe. Zato je to primerna tudi za dojenčke. 

Ima biofoton svetilka garancijo?

Da. 1 leto.

Izdelana je v EU po evropskih standardih.

Dobim navodila o uporabi?

Da. Ob nakupu dobite vodnik o uporabi. Za vsako težavo koliko minut se osvetljuje določeno težavo.

Jaz uporabljam svetlobo vsak dan. Je to škodljivo?

Ne. Ker je to naravna svetloba in pozitivno vpliva na telo. 

Jo lahko uporabim pri boleznih, kjer ni nobene druge pomoči?

Seveda. Ali bo delovala je odvisno od posameznika. Pri nas je vedno delovala za vse težave. 

Ali lahko preprečim sezonske prehlade?

Da. Preden se začno viroze, se preventivno svetite na timus po 6 minut na dan. Aktivirali boste celice odpornosti.

mnenja kupcev

Biofoton svetlobe za domačo uporabo

Sabina H.

Zahvaljujem se za Biofoton lučko, ki je več kot izjemna. Uporabljamo jo že 2 meseca vsi družinski člani. Meni je izredno pomaga pri kožnih vnetjih, saj imam vsako zimo težave z raznimi ekcemi in alergijami, zaradi pretirano suhe kože, z biofoton lučko pa sem tovrstne težave odpravila v enem samem tednu! s tem da sem se držala vaših navodil .Tudi strije, ki sem jih pridobila med nosečnostjo so po 3 tednih uporabe dosti manj vidne, da ne omenjam, kako uspešno se mi je zacelila rana po carskem rezu! Otrokom in možu pa je pomagala predvsem pri virozah in gripi, pozdravili so se v 4 dneh, s tem da je vročina izvenela že v dveh dneh :)! Starejši sin ima tudi dosti težav s kašljem, ko ga 3x obsvetim za 8 minut, težave izzvenijo. Lučko priporočamo vsem!!

Katarina K.

Možu se je rana po operaciji hrbtenice močno vnela. Dobil je antibiotike, vendar se stanje po prvi dozi ni bistveno spremenilo. Ko smo rano začeli osvetljevati z biofotonsko lučko, se je gnojenje hitro začelo ustavljati. Iz rane je prenehal teči gnoj in po treh dneh je bila situacija že skorajda rešena. Zdravnica ni mogla verjeti napredku. Nadaljevali smo osvetljevanje še nadaljne 4 dni in rana se je vsak dan vidno celila. Po enem tednu se je popolnoma zaprla. Uporabila pa sem jo tudi pri sinu, ki ga je zvečer močno kljuvalo v ušesih in naslednje jutro bolečin ni imel več. Stvar preprosto deluje.

Nežka

Hčerka je kupila lučko in mi jo je posodila, ko me je začel boleti gleženj (revma). Dejansko skorajda nisem mogla hoditi zaradi bolečine. Že po 8 minutah obsvetljevanja, je bila bolečina zmernejša, naslednji dan (po kakih 6 ali 7 obsvetljevanjih), pa je skoraj povsem izginila. Preverjeno in priporočam.

Mojca G.

Lučko sem kupila oktobra in jo uporabljam skoraj vsakodnevno. V času nakupa sem imela že skoraj 3 mesece res hude bolečine v levi rami, ki so se po nekaj dneh uporabe lučke precej omilile, po 14 dneh pa povsem izginile. Odlično deluje tudi pri zdravljenju herpesa, ki se navadno vleče do 14 dni, sedaj se mi je s pomočjo lučke pozdravil v 3 dneh. Tudi sicer vsako leto v začetku zime in ob njenem koncu praviloma zbolim (gripa, angina), zaenkrat pa kljub epidemiji gripe, še nisem bila bolna. Vsak dan se vsaj enkrat obsvetim za 4 minute na timus. Če bi nekdo prišel na vrata prodajat ta aparat, ne bi verjela, da deluje, ker pa sem ga že prej lahko preizkusila pri prijateljici, sem ga kupila brez razmišljanja in vsakodnevno opažam fizične dokaze njegovega delovanja.