Svetovanje in seminarji

Učenje Grigorija Grabovoja je novo znanje o rešitvi in harmoničnem razvoju, kjer človek spoznava večni razvoj, se uči tehnologij upravljanja z realnostjo ter principov delovanja zavesti, duše, duha.  

Dogodki in zdravje izhajajo iz samega človeka. Človek lahko samega sebe obnovi, ustvarja harmonične dogodke, se duhovno razvija. Telo je materialni del duše. Duša je večna. Njen razvoj je v tem, da se uresniči kot večna v fizičnem telesu. In sedaj stojimo na pragu novega spoznanja. 

Potrebno je vložiti nekaj truda, da se spozna načela zavesti in tehnologije večnega razvoja. 

Kje lahko znanje uporabite?

1. rešitev osebne težave (obnovitev organizma, rešitev življenjske težave)

2. osebni duhovni razvoj (razumevanje načel zavesti in tehnologije)

3. upravljajoče jasnovidenje (Uporaba UJ, Razvoj UJ)

4. jasnovidno upravljanje v ekonomski sferi večnega razvoja (številčni nizi za uspešno poslovanje). 

Brigita Blatnik, svetovalka učenja Grabovoj. Po poklicu sem diplomirana ekonomistka. Imam delovne izkušnje v komerciali. Moja duša je vedno iskala duhovne resnice. Opravila sem tečaje meditacij, reiki mojstrstva, kristaloterapije. 

Leta 2013 sem spoznala učenje Grabovoj. Dalo mi je novo razumevanje realnosti in tehnologije rešitve. Dobila sem željo, da širim učenje. Želim, da tudi vi izberete in se naučite upravljati z realnostjo, z osebnimi ali poslovnimi dogodki.

Če želite znanje mi pišite.  Pustite sporočilo za dogovor o najbolj primernem, prilagodljivem, učinkovitem načinu sodelovanja za vas.

Kontakt: brigita@krearti.si

ali

Pišite mi

Za izvajanje seminarjev imam dovoljenje – pogodbo. 

Kako pravilno pristopiti k duhovnemu razvoju?

Duhovni razvoj je razvoj človeka v njegovi celovitosti, njegovi osebnosti. Dr.Grigori Grabovoj daje učenje o rešitvi in harmoničnem razvoju, namenjeno vsakemu človeku, ki izrazi željo za tem. 

To ni še ena nova metoda osebne rasti. Je povsem nov način razumevanje človeka in sveta. Razumevanje osnovnih elementov človeka: duša, duh, zavest, telo. Kjer človek spozna, da v njemu spi kreativna ustvarjalna sila, ki ima sposobnost samoorganizacije dogodka, zdravja, pomladitve, večnega življenja v povezavi s Stvarnikom. 

Znanje že obstaja v duši vsakega, tja ga je namestil naš Stvarnik. Naloga človeka je, da izbere to pot. Stvarnik nam je dal svobodno voljo. In duhovni razvoj je v spoznanju, ozaveščanju osnovnih zakonov ustroja sveta in človeka. To so Stvarnikovi zakoni. Ki so nespremenljivi, večni. Stvarnik je namenil človeku novo, spoznanje ustvarjanja realnosti, kot to dela  on. Človek, ki spoznava principe in se uči tehnologij zavesti, duše, duha, se pravilno duhovno razvija. V njemu se vse bolj vzpostavlja harmonija in posledično tudi v zunanjosti. Po tem učenju je vse kar nastane v svetu ali v človeku posledica duha. Zato lahko s spoznanjem načel zavesti in duha uresničimo vse kar si želimo, če je ustvarjalni namen za vse, brez uničevanja. 

Zakaj je učenje Grigorija Grabovoj tako edinstveno in učinkovito?

Človek dobi nasvet, uvidi in spozna vzrok na duhovnem nivoju. Spoznanje je že pot k rešitvi. Nato je potrebno delovanje. Naučiti se tehnologij rešitve po učenju Grabovoj. Na primer; za vsak problem obstaja določen številčni niz. Vi se koncentrirate nanj, ponavljate, ga osvetljujete in na duhovnem nivoju se že vzpostavlja rešitev. Potrebno je imeti nekaj časa v zavesti, da nato preide v realnost. Številčni nizi so najbolj enostavna tehnologija. Obstaja še veliko drugih vrst.

Kako gre rešitev mimo običajne logike?

Dr.Grigorij Grabovoj ozdravi raka v zadnji fazi. Do norme organizma. Organizem se obnovi do popolnosti. Kako je to mogoče? Dr.Grabovoj pravi; za našo zavest je realnost to kar obstaja v zavesti. Da imamo v zavesti en močan element, ki pravi, da to ni mogoče. Če vi sebi govorite ” zdrava sem” vaša logika reče; to ni res. Ko se pa  osredotočate na številčni niz, ki pomeni vašo rešitev, običajna logika tega ne prepozna. In zavest gre avtomatsko na izvršitev naloge v smeri rešitve. Obnavljanja organizma ali zunanjega dogodka do norme Stvarnika. In ne glede na trenutno stanje težave. 

Številčni niz predstavlja vibracijo, ki deluje na telo kot glasbene vilice, ki uglasijo instrument. Vaše telo potem igra naravno glasbo norme zdravja in dogodkov, odnosov. Številčni nizi so tudi energija Stvarnika. S koncentracijo na njih mi obnavljamo organizem ali ustvarjamo dogodek. 

Naša zavest ima veliko večje sposobnosti kot mi vemo in lahko verjamemo. Naša zavest je ustvarjalna, ustvarja resničnost, materijo. Ker je preveč razpršena, kot so naše misli, se ne uresničijo cilji. Naša realnost je proizvod povprečja prepričanj v kolektivni zavesti. S tem znanjem se lahko ognemo kolektivni zavesti in dosežemo svoj cilj, rezultat. S tehnologijami rešitve, s koncentracijami, gremo v smeri razvoja človeka, proti normi. Nastane stanje usklajenosti, miru, harmonije, ljubezni, zaupanja,..tu ni več govora o stresu, tesnobi, ker tega enostavno ni, ker je zavest izpolnjena s svetlobo znanja. Mi se spremenimo od znotraj navzven. Nimamo več potrebe, da bi se pogovarjali o drugih ljudeh, o bilo kakšni negativni stvari, ker vemo, da to potem ustvarjamo. To je pot, ki pelje človeka proti svetlobi in resnici,  harmoničnemu razvoju. 

Dostopajte do prostora inovativnih idej

Razvijanje zavesti po učenju Grabovoj vam vzpostavi harmonijo telesa od koder dostopate do ustvarjalnih idej. Povežete se z “Kozmičnim internetom” od koder izhajajo vsi izumi, ideje, novosti,.. To je idealno znanje za iskalce novih idej in izumov, takšnih, ki še niso realizirani v Svetu. 

Vse je mogoče. Če delujete po principih zavesti učenja o rešitvi in harmoničnem razvoju. 

Razlika je samo v stopnji zavesti

Zavest ustvarja resničnost. Deluje na meji med duhovnim (dušo-kjer so vse rešitve in duhom-ki je delovanje duše) in fizičnim svetom. Zavest, ki pozna tehnologije se razvija. In postopoma se strukturira. To so znanja Stvarnika, saj jih On sedaj z Učenjem o rešitvi in harmoničnem razvoju dr.Grigorija Grabovoja, daje vsakemu človeku. Zanj smo vsi njegovi otroci in nihče ni več ali manj. Vsi smo enaki drug drugemu. Razlika je le v stopnji zavesti. Za razvito zavest  je mogoče vse. Zato je pomembno, da imamo pravilno znanje. In to je usklajenost med duhom in zavestjo. Naše misli so tiste, ki ozdravijo in tudi povzročijo bolezni. 

Pot od problema do rešitve

  1. Prepoznamo težavo, vzrok v duhu.  
  2. Smo pripravljeni na delovanje. Na uporabo tehnologij, na koncentracijo na številčne nize in ostale tehnologije, odvisno od vrste težave. 
  3. V duhu in zavesti je že rešitev. Sedaj jo moramo s tehnologijo in koncentracijo prevesti v fizični svet. In rešitev je tu. 
  4. Poleg rešitve in odprave težave, nastane v duši stanje miru, harmonije. In počutite se, kot da ste prerojeni, srečni.

To stanje, spokoj duše, je posledica tega, ker ste s številčnimi nizi v stiku s svojo dušo, s svetlobo, ki prihaja od Boga, Stvarnika. Ta svetloba je ves čas iz prihodnosti usmerjena na vsakega človeka. Nam je nevidna. Niti je ne občutimo. Ko začnemo upravljati s tehnologijami, je to delovanje v prostoru neskončnega razvoja in svetlobe večnosti, ki je srebrno bele barve. In tako iz duše pride znanje v zavest. To znanje je svetloba, ki jo občutimo kot spokojnost, mir, ljubezen do samega sebe in vsega. To je naravno stanje vsakega, je Ljubezen, je materija vsega kar obstaja. 
Kako in v kakšni meri, boste to občutili vi, je odvisno od vašega pristopa k temu. Bolj ko boste odprti kreativnemu procesu, bolj se boste v duhu povezali s Stvarnikom, hitreje boste rastli v razvoju. Bolj bodo dogodki harmonični. 
To je povsem novo znanje, ki je znanje iz prihodnosti. 

Sedaj je dano vsakemu, ki izrazi željo za tem. Vse je v izbiri vsakega. V njegovi iskreni želji. Le preko tega učenja lahko najdemo svojo resnično pot v življenju. Zakaj? Ker kdo nas lahko bolje usmeri kot tisti, ki nas je ustvaril. To je Bog Oče Nebeški. In to so njegova znanja dana človeku. In prav tako Stvarnik pove, da ima vsak svobodno voljo. Vse odločitve vodijo k določeni posledici. In tako se mi učimo v življenju. V vsakem primeru bomo znanje o reševanju in ustvarjanju s tehnologijami nekoč ozavestili in  ga uporabljali za kreacijo svojega življenja. Znanje lahko uporabimo sedaj, če želimo. 

Dr.Grigorij Grabovoj pravi, prišel je čas, da ljudje spoznajo novo, to o čemer so od nekdaj sanjarili in kar je v njihovi duši, življenje je večno v fizičnem telesu. To je naslednja stopnja razvoja duše, da se realizira v materialnem svetu kot večna.