Širša zavest pomeni, da vidiš več, vidiš iznad problemov. To pomeni, da je tvoja percepcija dobila novo dimenzijo. To Učenje daje možnost vsakemu, da sam razvije svojo zavest in da upravlja z dogodki. 

Z razširjeno zavestjo se človek dvigne nad probleme, globalne in osebne. Nanj kolektivna zavest nima vpliva. Grabovoj pravi, da je tako, kot da bi se človek peljal z avionom nad oblaki in spodaj gledal nevihto. Bil bi izven nevarnosti. 

Nas so učili, da je Stvarnik ali Bog neki stric, ki kaznuje slabe in nagrajuje dobre, da je smrt neizbežna.

 Dr.Grigorij Grabovoj v njegovi knjigi Vstajenje in večno življenje – od sedaj naša realnost, natančno pove, kaj se dogaja po smrti. Da je reinkarnacija mehanizem, ki je zastarel. Človek umre, se obnovi, pridobi Znanja in se ponovno rodi. Pravi, da je to mehanizem, ki je prepočasen za ta čas. Da ni več potrebno umirati, da bi se obnovili. Da lahko obnovimo svoje fizično telo, v tem življenju z Znanji Duše in dvigom zavesti. 

To naredimo s prakticiranjem njegovega Učenja, ki so Stvarnikovi zakoni. Se pomladimo, ozdravimo, upravljamo z dogodki,  ustvarjamo kar želimo. Da bi to lahko delali, moramo imeti Znanje. 

Prvi Stvarnikov zakon je SVOBODNA VOLJA vsakega. Torej vse kar obstaja je Stvarnik. Izven njega ni ničesar. To vključuje Svetlobo in temo. Ti si celica v Stvarnikovem telesu, ne le ti, vse kar obstaja je Stvarnikovo telo. Človek je narejen po podobi Stvarnika. Ko gledamo s teleskopi v nebo, gledamo Stvarnikova pljuča.  

Svetloba je Znanje in tema je neznanje. 

Svetloba je radost, ljubezen, harmonija, mir. In tema je trpljenje, žalost, nostalgija.  Čemur daješ pozornost raste. Pozornost je percepcija. 

Kolektivna zavest

Kolektivna zavest je skupna zavest vseh živih bitij, tako ljudi, živali, rastlin, mineralov. In povprečje prepričanj vseh, se potem uresniči v realnosti kot resničnost, ki jo vidimo. Na nas deluje kot neke vrste beton. Zaradi vseh simbolov trpljenja, ki jih imamo v svetu, se kolektivna zavest zadržuje na nizki zavesti. Če se želimo dvigniti iznad kolektivne zavesti, to naredimo preko tehnologij z dinamično zavestjo. Kajti v duši obstajajo vse informacije v statiki. Mi jih s svojo dinamično zavestjo in duhom, preko metod po učenju Grabovoja, pripeljemo v realnost. 

Če bi se dvignila kolektivna zavest skozi Znanje in Svetlobo, bi se naša resničnost hitro izboljšala. Zato, če želimo svojemu življenju napredek in srečo, zaželimo vsem ljudem in vsemu Svetu rešitev in skladnost. Kajti ko delamo za dobro vseh, delamo dobro za Stvarnika in on nas nagradi s še več dobrega.  

Obstajajo bitja, ki jih mi ne vidimo in imajo visoko zavest. So eterična bitja, angeli, ki nam pomagajo, če jih prosimo.

Obstajajo tudi eterična bitja, ki nimajo čistih namenov za nas. To so tudi bitja svetlobe, mi jih ne vidimo, lahko nam jemljejo energijo. Ta svetloba prebada, je neprijetna, hladna. Da bi preprečili to, se moramo razviti. To naredimo z dvigom zavesti in Znanjem Svetlobe.

Tok večnosti

Tok Večnosti je Svetloba Znanja Stvarnikove Duše.  To je Svetloba iz katere je vse ustvarjeno. Nima začetka in nima konca. Njen simbol je neskončnost in večnost. Ima svoj ritem in človek je z njo ves čas v stiku. 

Tok Večnosti in neskončnosti je Svetloba Stvarnika, kjer je vse v NORMI. Norma Boga je popolno skladje, harmonija, uglašenost na ritem Vesolja, radost, ljubezen. Vsaka naša celica, ki je bolna, se lahko v tej Svetlobi obnovi, regenerira. Vsak dogodek se harmonizira, človek se lahko pomladi, obnovi, pozdravi, lahko se rešujejo globalni problemi. 

Ustvarjalna sila je ljubezen Stvarnika

Vse kar je ustvarjeno na Zemlji je ustvarila Ljubezen Stvarnika. Ljubezen je edina ustvarjalna sila, ki gradi. Ljubezen ni samo ljubezen med dvema osebama. Ljubezen je stanje duha. Ni nujno, da je izražena z besedami. Lahko je izražena z dejanji. In človek se mora najprej samega sebe pripeljati v stanje, ko se začne imeti rad. Veliko ljudi išče pomoč zunaj sebe. Vendar, tam je nikoli ne bodo našli. Moč je v tebi. V tvoji duši, duhu, zavesti, združeni s Stvarnikovo Zavestjo.

Človek se mora naučiti imeti rad samega sebe. Ampak mi smo prestrogi do sebe in si govorimo kaj bi morali delati in kaj ne. Družba nas pogojuje, kaj je prav in kaj ne. 

Naučiti se moramo prisluhniti sebi, svoji duši in slediti tihemu šepetu v srcu. 

Ko prakticiramo tehnologije po tem Učenju, se to zgodi spontano. Ko se čez čas ozremo nazaj opazimo, da smo se spremenili, da se imamo bolj radi, da smo bolj skladnih in mirnih misli. Harmonija se naseli v nas in širi okrog nas. 

Zatemnjena zavest

Zatemnjena zavest je pogosta pri ljudeh. Ker nimamo Znanja, se skozi različne življenjske dogodke zavest zatemni. in to se nam kaže skozi nesamozavest, različne oblike strahov, negativnosti. 

Naš cilj naj ne bo, da se ukvarjamo s posledicami.

REŠITEV je, da svojo zavest preko tehnologij Učenja osvetlimo s Svetlobo Znanja in s Stvarnikovo Zavestjo. Postopoma bomo postali bolj skladni in harmonični. 

Na pragu evolucije

Na pragu evolucije človeštva stojimo. In evolucija je v dvigu zavesti. To je naloga vsakega posameznika. Ni posrednika med tabo in Bogom. Samega sebe je potrebno spoznati kot stvarnika in delovati tako. Sicer bomo vedno manipulirani. 

Kako vemo, da so negativni občutki in strahovi, negativne misli, da je to res naše? Če imamo nizko zavest, bo to prišlo iz kolektivne zavesti v našo zavest. Niti vedeli ne bomo, da smo tarča. Zato je rešitev v dvigu zavesti

Znanost in duhovnost združena

Učenje dr.Grigorija Grabovoja je Znanje prihodnosti. On je človek, ki je poslan od Stvarnika. Iznašel je ustvarjalno področje informacije, ga matematično dokazal, da obstaja neizčrpen vir energije, ki ima formulo E= V × S. Energija je volumen × hitrost percepcije. V njegovi knjigi Uporabne strukture ustvarjalne informacije pravi, da je to osnovni zakon dobivanja energije. Energija se ne dobiva iz objekta, pač pa iz skladnega odnosa med objektom in področjem percepcije. In da je ta skladnost stalna veličina. Energija se dobiva iz te stalne veličine, kjer se ne ruši ravnotežja v procesu ustvarjanja.  On piše: “dokazano je neskončno delovanje objekta – za človeka to pomeni nesmrtnost.”

Znanost, ki je združena z duhovnostjo. 

Kdo je dr.Grigorij Grabovoj?

Cilj Učenja dr.Grigorija Grabovoja je rešitev Sveta pred možno globalno katastrofo in harmoničen razvoj.

On pravi, življenje je večno in z dogodki se vedno upravlja. To želi, da vsak spozna in uporabi v življenju.

Dr.Grabovoj je jasnoviden, akademik matematike, energoinformatike. Vse je dokazal v praksi. 

Je dobitnik nagrade najvišjega reda v Bolgariji, ker je preprečil jedrsko nesrečo. 

Da bi človek živel večno, se pomladil, postal mojster upravljanja in bil vedno srečen in zdrav; je potrebno predati svoji duši Znanja Stvarnika, zakone suptilnega sveta – s katerim se upravlja. In pravilno strukturirati svojo zavest. Dvig zavesti je pot k Bogu. 


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja