Ljubezen in strah. Dve čustveni stanji na isti lestvici. Ljubezen je energija visoke frekvence vibracij in majhne valovne dolžine, pod njenim vplivom se vijačnice dnk raztegnejo, v okolje geni oddajajo energijske vibracije, ki iščejo sorodna polja. Ko jih najdejo se povežejo z njimi. V psihološkem smislu se to odraža kot nabor številnih možnosti in priložnosti. Ljubezen nam omogoča, da se premestimo v vorteks. Vorteks ima pa svoje nenavadne zakonitosti, ki jih je dobro poznati.

Ljubezen in strah

Strah je čustvo, ki oddaja v okolje energijo nizkih frekvenc in dolge valovne dolžine. Vijačnice dnk se stisnejo, pri čemer se izklopijo številne možnosti. To vodi v fizične in energijske disfunkcije. Svet doživljamo skozi filter strahu in ga doživljamo kot številne omejitve, različne oblike ogroženosti, odraža se skozi način dihanja, pospešen srčni utrip, številne druge telesne reakcije.

Torej vsak sam določa svoje zdravje in od tega kakšno čustvo bo doživljal. Ponavadi si teh čustev nočemo priznati, ego nam veliko stvari preprečuje in ne dovoli, da bi lahko pogledali preko strahu. Vsak s svojo frekvenco, vibracijo in informacijo vnaprej določa svojo realnost.

Čustvena energija ujeta v podzavesti, vpliva na vedenje oziroma vibracijo dnk. Dokler obstaja, generira ene in iste situacije v katerih izkušamo enaka čustva, s tem pa nas zadržuje na liniji usode. Meditacije za odpuščanje ujete podzavestne čustvene energije.

Vorteks

Usoda se spremeni, ko se spremeni osebna vibracija na lestvici med čustvom ljubezni in strahu. Ko doživljamo visoko vibracijo se približujemo vorteksu. Vorteks je vrtinec pozitivne energije. Vorteks je bistvo tvoje energije, nefizičnega JAZ. Vorteks omogoča, da se premestimo iz realnosti, kjer nam krojijo dogodke in usodo podzavestna čustvena ujeta energija, v vrtinec nove linije usode.

Kako spremeniti osebno vibracijo, ki omogoča, da se premestimo v drugačno realnost, takšno kot si jo želimo?

Če želimo spremeniti usodo, moramo spremeniti svojo osebno vibracijo. To naredimo tako, da ozavestimo energijo, ujeto v naši podzavesti, ki osebno vibracijo določa. Ta energija nam določa različne probleme, ki jih imamo v življenju in način odzivanja na probleme. Če se problemov lotimo na ravni pogojenosti…to na primer pomeni, da ko te nekdo užali ali te zmerja, ti reagiraš vedno enako, se razjeziš in mu poveš svoje, itd…Sedaj narediš drugače…veš, da je ta oseba tvoj rešitelj. Ona ti pomaga, da lahko odreagiraš drugače. In ta oseba kar naenkrat postane tvoj rešitelj. Kako? Na njene provokacije odreagiraš drugače, mirno in ji pošlješ ljubezen. Kajti ona jo zagotovo potrebuje. Ona sicer želi tvojo energijo “jeze”. Išče jo pri tebi, ti pa ji daš ljubezen, svetlobo in odpuščanje. Si predstavljaš? Ta oseba je zmedena, kar naenkrat je ostala brez hrane. Za njo je hrana tvoja jeza. Ti pa ji pošlješ odpuščanje. Ostaneš miren in z zavedanjem v svojem centru, dihaš s trebuhom. Ohraniš mir in pozornost na sebi. Edino ti sam sebi si najbolj pomemben. Imaš prijatelje takšne, ki jih s svojo osebno vibracijo pritegneš. Zgodilo se ti bo, da boš videl kako ego deluje v družbi. Samo začni opazovati. Velika večina deluje na podlagi ega. Mi proti njim. Mi smo boljši, kot oni… Mi smo bolj povezani, kot oni.. Mi smo pametnejši, ..mi imamo več…mi, vemo kaj je prav in kaj ne, itd. Ko delujemo iz pozicije mi, proti njim..smo v egu.

Duhovnost je lahko tudi lažna, beg pred resničnostjo. Mi na ravni duhovnosti lahko vemo vse. Naš intelekt ve veliko. Ampak resnično rast duše omogoča izkušnja. Duša raste samo skozi izkušanja. Izkušnje pa niso samo lepo, srečno, hvaležno. Izkušnje so tudi strah, trepet, sram, krivda, negotovost, laži,..Samo pomisli zakaj te je strah letenja, kač, javnega nastopanja, smrti, izgube? Ali pa kolikokrat si izrekel tiste male laži, za katere meniš, da ti jih bo Bog odpustil? Bog ti je že odpustil. Toda sam sebi nisi. To je največja težava. Mi smo sami sebi največji sodniki. Tvoja pot k izkušanju, oziroma prepoznavanju, ozaveščanju je proces, je pot v vorteks, v višje energije. Dokler ne pride PREDAJA. Ko se predaš, ODPUSTIŠ strahove. Ej tisto, naj bo.. Jezus je rekel:”preden vstopiš, odpusti..” Preden vstopiš v vorteks, ali v svetlobo ljubezni, odpusti vse strahove in zamere. Ali, preden vstopiš v brezpogojno ljubezen odpusti vse vezanosti. Brez tega ni mogoč duhovni napredek. Vse kar je izven duše je igra ega.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja