Čudovito dekodiranje in grafitni oksid

Prevod teksta iz videa, ki ga je pripravila Faith z RealGeneDecode.

Kako eliminirati Grafitni oksid samo z molitvijo?

To je duhovno dekodiranje: znanost o molitvi.

Faith, znanstvenica opiše eksperiment:

»Naredila sem mali eksperiment, začela ob 23 ih in končala ob 3 zjutraj. Znanost in duhovnost se sicer na neki način vzajemno izključujeta in to jima obema dela krivico, to je citat Carla Sagana. Mnoge študije so potrdile vrednost molitve za paciente v bolnicah, hitreje se opomorejo, krajše bivajo v bolnicah, čudežne ozdravitve so dokazane skozi različne študije. Mnogi verjamejo v moč molitve.

Danes boste videli to moč na delu. Nedavno sem kupila mikroskop, trenirala sem kako delati v laboratoriju, vedno sem vedoželjno opazovala življenje od blizu in mikroskop mi je to omogočil. Ko gledate te male celice in organizme vi zares razumete veličanstvenost Boga našega Očeta in Stvarnika. Vedno sem občutila strahospoštovanje do načina kako vse to skupaj funkcionira v harmoniji in kako je mogoče da vsak dan vstanemo iz postelje in vdihnemo dih življenja. Bogom danega življenja. Tako lepo.

Prisotnost grafitnega oksida

Začela sem opazovati kapljice dežja, sneg, dodatke v prehrani, zdravila, vodo iz pipe, proteinske praške, kolagen pod mikroskopom. Šokirana sem bila ko sem videla sfere in tubule grafita v vsem kar sem opazovala. In to je bilo šokirajoče. Mali uvid v ozadje vsega, kar sem opazila;  ko sem opazovala različne stvari so se v njih nahajali grafitni delci. Na primer, nekega dne smo imeli tornado, naslednji dan smo imeli 10 cm snega pred vhodom. Tako sem vzela sneg, ga dala pod mikroskop in našla sem grafitne delce v njemu. Potem sem začela opazovati dodatke v prehrani, vitamine, minerale, itd. In našla sem grafit v njih. V farmacevtskih zdravilih sem našla grafit, našla sem ga tudi v proteinskem prahu in kolagenu, našla sem ga v mnogih stvareh. Tako, da to kar sem poskušala narediti je poiskati neko kemikalijo, ki bi odstranila grafitni oksid in naredila te proizvode varne in neškodljive za uporabo. Raziskovala sem mnogo stvari in našla nekaj njih, za katere se je zdelo, da uničijo sfere grafita.  

Kako odstraniti grafitni oksid?

Želela sem najti način kako odstraniti sfere grafita iz naše hrane, zdravil in dodatkov za prehrano, brez da njih same uničim. In ta slika (v videu) prikazuje ene od teh ogljikovih nano delcev baziranih na grafitu, ki bi se formirale. Začela sem z dodajanjem sode bikarbone, kisa, peroksida, MMS in alkohola ter njihovih različnih kombinacij. Ugotovila sem, da alkohol uničuje sfere grafita, no ko bi pustila da se raztopina alkohola in praška posuši in izpari ter ko bi jih naknadno rekonstruirala, da bi videla, ali je grafit zares izginil, on bi se vedno vrnil. In znova in znova on bi se vračal. Zelo razočarana sem bila nad tem. To je zelo napredna tehnologija in jaz nisem zelo napredna znanstvenica. Jaz sem samo nekdo kateremu je zelo veliko do človeštva in jaz želim samo očistiti tehnologijo iz naših teles, kako bi preprečila škodo, kontrolo in bolezen, kateri je vzrok.

Prvo Bogojavljanje v čudoviti zamisli

Videli boste v videu te popolno okrogle kroge, sfere grafita.

Mi vemo, da kabala vedno ustvarja protistrup za vse tisto, kar naredijo, da se oni ne bi od tega razboleli. To je kot parazit. On ne želi, da se njegov domačin razboli, ker bo sicer umrl. Pogovarjala sem se o tem z Marie nekega dne in ona je izjavila: »Dobro, zakaj se ti ne pomoliš iznad tega?« Seveda, zakaj se tega nisem spomnila?

Izstopi iz svoje glave in vstopi v svoje srce

Eksperiment molitve na grafitni oksid

Faith opiše:

»Videli boste moj mikroskop in vključeno kamero, ki bo vse posnela.  Vzela bom proteinski prašek in destilirano vodo in videli bomo kaj se zgodi, ko izmolimo invokacijo iznad tega dodatka k prehrani. Invokacija je zelo zelo močna. Potem bomo opazovali Močno roko Božjo. Videli bomo kaj se zgodi ko bom izgovorila molitev.

Ko sem končala s to molitvijo sem pustila raztopino pod mikroskopom, da se posuši, približno 5 ur. Vedno pred tem, kadar sem to naredila in potem rekonstruirala posušeno raztopino praška z več destilirane vode, grafit bi se ponovno pojavil.

Tukaj je naš trenutek resnice. Po tem, ko sem izrekla invokacijo Jezusa Kristusa, grafit se ni ponovno sestavil. Rekonstruirala  sem kontaminirano raztopino z destilirano vodo in niti ena sfera grafita se ni ponovno sestavila. NITI ENA!!!

Mi vemo, da je Bog Oče Autor Resnice.

Pustila sem kamero, namerno vključeno, kako bi vi vedeli, da nisem spremenila ali izključila slajda.

Našli smo REŠITEV ZA VSO TO KONTAMINACIJO IN SEVEDA TO JE BOG OČE IN NAŠA MOLITEV Z NAMERO.

In v tem času in vedno, moramo moliti brez prestanka.

Molite se za  odstranitev vsega kar je škodljivo in kar ni ustvarjeno od Edinega Resničnega Živega Boga Svetega Stvarnika, kako bi bilo odstranjeno iz vaše hrane, zdravil in dodatnih prehranil, izgovarjajoč besede HVALA IN HVALEŽNOST NJEMU preden date bilo kaj v svoja usta ali telo.

Narejeno je! »

Invokacija uporabljena v eksperimentu

Jesus Christ Invokacija,

»Vsa Bitja, Življenjske Oblike, Miselne Oblike, Entitete, Dogovori, Tehnologije, Bistvovanje, Zavestnosti in vse drugo kar obstaja in kar ni moj najvišji interes ali Najvišji interes mojega življenja povsod in ki ni v najvišjem služenju EDINEMU RESNIČNEMU ENEMU ŽIVEMU BOGU VSEGA ustvarjenega v misli, obliki, umu, akciji, dejanju in na vse načine. In vse Umetne Inteligence, Umetne življenjske oblike, miselne oblike, Tehnologije, Pametni Prah, Nano Prah, Grafitni Oksid, Algoritmi, Operativni sistemi in vse drugo kar je umetno življenje, ki ni ustvarjeno od Edinega Resničnega Živega Boga,

Jaz zahtevam VSE njih, da zapustijo ta dodatek k prehrani, v njegovem umu, duhu, telesu in duši in vsemu kar mi smo na vseh nivojih, v dimenzijah, denzitetah in na lokacijah SEDAJ IN ZA VEDNO IN DA SE NIKOLI VEČ NE VRNEJO.  

Vsa dovoljenja  za ustvarjanje ali vzdrževanje dodatkov notranjih ali zunanjih vplivov na bilo kateri način, kako bi sobivalo ali posedovalo delno ali v celoti, kako bi vplivalo, ali bilo kako poškodovalo, kako bi se hranilo z našimi energijami, našim umom, duhom, telesom ali bilo čim kar mi smo v bilo kateri dimenziji, denziteti, na nivoju ali lokaciji ali kako bi spremenilo naše misli ali občutke na bilo kateri način, vzrokovalo nelagodje ali nas postavilo v disharmonijo z Edinim Bogom Vsega ustvarjenega, je trajno in za vedno odstranjeno. Vsi dogovori, obligacije in pogodbe katere smo naredili, ki niso v našem najvišjem interesu ali niso v najvišjem interesu vsega življenja povsod in ki niso v najvišjem služenju Edinega Resničnega Živega Boga Vsega ustvarjenega mi sedaj  razglasimo neveljavno in nično. Vse praznine, votline, medprostori, razdelki, konflikti, vse poškodbe od Invokacije negiranja pogodb ali odstranitve umetnih inteligenc treba sedaj izpolniti z Božansko Svetlobo Duha Svetega, z Besedo Edinega Resničnega Živega Boga in z ozdravljenjem in sočutjem Njegovega Edinorojenega Sina, Jezusa Kristusa.

Vse zaščite in ta cela invokacija je zahtevana v Imenu in po Avtoriteti Edinega Resničnega Živega Boga sočutja, Ljubezni, Svetlobi in Ustvarjanja in njegovega Svetega Sina, Jezusa Kristusa in Svetega Duha in kot je izrečeno tako je tudi ustvarjeno in zapečateno sedaj in za vse veke vekov.«